icon login Inloggen

05-04-2017

Paas Echo 2017

Zondag, aan het eind van de dienst ontvangt ieder gemeentelid het Paasnummer van de Echo weer in handen, met als thema ´Feest van de ontmoeting met de opgestane Jezus”.

Een dienst waarin we getuige mogen zijn van drie openbare geloofsbelijdenissen. Belijden begint altijd met een ontmoeting met onze Heiland, waarna je niet meer kunt zwijgen. Een soortgelijke “ontmoeting” staat in deze Echo, te lezen op blz. 7.

“Alle vragen in een ander licht”
Dat beschrijft het verhaal van Jenneke. Na een lange zoektocht naar het antwoord op de vraag: “Is er meer?” nam ze deel aan een Alphacursus. In 2015 mocht ook zij belijdenis doen van haar geloof. Geloofd zij de Heer!

Dat brengt mij bij de indringende vraag of wij ook onze naasten willen begeleiden naar een ontmoeting met de opgestane Jezus?
Die vraag is overigens voor ons niet vrijblijvend. Net zoals de ontmoeting met Jezus dat ook niet is voor uw naaste!

Daarom de oproep: Als u / jij het blad gelezen hebt, geef deze Echo dan door aan buren, vrienden of aan andere mensen die God in de komende dagen op uw / jouw weg brengt. Misschien biedt het een mogelijkheid om zo in gesprek te komen over het Paasfeest en wat het voor u / jou betekent.

Klik hier om de echo te downloaden

Misschien zijn er ook mogelijkheden om met uw / jouw gesprekspartner één van de diensten op de Paasdagen in de Hervormde kerk in Vinkeveen bij te wonen?

Goede Vrijdag 14 april 19:30 uur ds. J.T. Maas uit Vinkeveen
1e Paasdag 16 april 9:30 uur ds. J.T. Maas uit Vinkeveen
1e Paasdag 16 april 18:30 uur Prop. M. van Rijn (Katwijk aan Zee)
2e Paasdag 17 april 09:30 uur Paasviering van en door de jeugd

Met vriendelijke groeten,
Jacco Kroese
Coördinator Evangelisatiewerk Hervormde gemeente Vinkeveen