icon login Inloggen

16-09-2017

Gemeentedag zaterdag 16 september

Het winterwerk in onze gemeente start ook dit jaar met een gemeentedag. Het thema voor dit winterseizoen is ‘Open je ogen’.  Op D.V. zaterdag 16 september a.s. organiseren wij een Running High Tea. In Vinkeveen wordt er gefietst naar verschillende adressen van gemeenteleden waar genoten kan worden van iets te drinken en/of wat lekkers. Ondertussen wordt er ook een quiz gespeeld, waarbij men goed zal moeten ‘kijken’ en wat ongetwijfeld tot gespreksstof zal leiden. Ook oudere mensen kunnen met de Running High Tea meedoen. Zij worden met de auto naar de verschillende adressen gereden.

PROGRAMMA

13.30 uur      Opening en uitleg van de Running High Tea en aansluitend de start hiervan

16.00 uur      Einde van de middag (circa)

18.00 uur      Maaltijd (warm- en koudbuffet) in gebouw Maranatha

Op zondagmorgen zal er na de kerkdienst een sing-in worden gehouden en zondagavond na de dienst een preekbespreking voor de gehele gemeente. Beide activiteiten vinden plaats in gebouw Maranatha.

Alle gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd!!

KOSTEN MAALTIJD

  • 16 jaar en ouder € 10,- per persoon
  • 5 – 15 jaar € 5,- per persoon
  • 0 – 4 jaar gratis

OPGEVEN

Om de dag goed voor te kunnen bereiden, horen wij graag of u/jij aanwezig zult zijn. Opgeven kan door de antwoordstrook in te vullen en in te leveren bij Astrid Mulckhuyse, Herenweg 268, in de doos ‘onder de toren’  of per e-mail aan a.mulckhuyse@casema.nl. Het verschuldigde bedrag bij de antwoordstrook bijvoegen of betalen voor aanvang maaltijd. Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 13 september.