icon login Inloggen

02-05-2018

Woord en Daad "Project Colombia"

Dag 8 YA Hoornbeeck:

Bezoek aan de Zoutkathedraal

Geplaatst op 2 mei 2018

Ola Dutch people. De tijd vliegt voorbij, want we hebben nog maar een paar dagen te gaan. Gisteren moesten we er vroeg uit en hadden we een enorme lange dag. Vandaar dat we vandaag wat langer in ons bedje konden blijven liggen.

We hebben ontbeten met fruit en een broodje. Daarna zaten we 1,5 uur in de bus op weg naar de Zoutkathedraal. Eenmaal aangekomen bleek het dat we WiFi hadden en even contact konden maken met jullie. Waar iedereen erg blij mee was :) De Zoutkathedraal was heel mooi! We liepen eerst door allemaal tunnels heen en konden via een apparaatje naar een gids luisteren. Van binnen was het erg mooi. Uiteindelijk kwamen uit bij een heel groot kruis waar we even pauze hebben gehouden. De tour was klaar en toen zijn we nog langs allerlei souvenirwinkeltjes gelopen.

Rond half 1 gingen we weer naar de bus en zijn we in het dorpje gaan eten. We aten vlees en konden ondertussen kijken naar voetbal en een optreden. Daarna zijn we naar het kamphuis gereden en hebben lekker rustig aan gedaan. Zingen, voetballen, genieten van de zon en gewoon bijkomen. In de avond lekker bij het kampvuur gezeten, pizza gegeten en het spel weerwolven gespeeld. Daarna was het tijd om naar bed te gaan, want morgen wordt het weer een lange dag! Adios Dutch people.

Annica

Van 24 april tot en met 4 mei is een groep leerlingen van het Hoornbeeck College in Gouda als Young Ambassadors met Woord en Daad naar Colombia. Via een serie blogs houden zij het thuisfront op de hoogte. 

Meer informatie over het werk van Woord en Daad in Colombia klik hier