icon login Inloggen

04-05-2018

Woord en Daad "Project Colombia"

Blog 10 YA Hoornbeeck:

Blijven bidden voor Colombia

Donderdag 3 mei / Vrijdag 4 mei

Geplaatst op 4 mei 2018

Vandaag was dan alweer de laatste dag van de reis. We konden uitslapen, want we hoefden pas om tien uur te ontbijten. Na het ontbijt nog even gauw onze tassen inpakken en dan om elf uur vertrekken naar het vliegveld.

De groep op Schiphol

Voordat we weggingen vanaf het campcenter hebben we Gloria, Heidel en hun dochter bedankt voor alles wat ze voor ons hebben gedaan de afgelopen dagen dat we in het campcenter verbleven. We hadden een cadeautje voor ze meegenomen en na dat we dat gegeven hadden hebben we voor ze gebeden.

Eenmaal bij het vliegveld aangekomen was het dan ook tijd om afscheid te nemen van Jeison. Na veel knuffels, een laatste foto en heel vaak tot ziens te hebben gezegd was het dan zover. Daarna kwam het bekende riedeltje; inchecken, langs de bagage check en de douane richting de gate om te wachten tot we zouden vertrekken.

Om 15.40 vlogen we weg vanuit Bogotá en namen we dus definitief afscheid van Colombia. Na een lange vliegreis kunnen we zeggen dat we vrijdag 4 mei om elf uur veilig zijn geland en dat we terugkijken op een hele bijzondere reis. We hebben heel veel gave, ingrijpende en bizarre dingen meegemaakt die we nooit meer zullen vergeten! We hebben veel nieuwe mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt die een plekje in ons hart hebben. Ook blijven we bidden voor Colombia en willen we jullie vragen dat ook te blijven doen.

Celine Leeflang

Van 24 april tot en met 4 mei is een groep leerlingen van het Hoornbeeck College in Gouda als Young Ambassadors met Woord en Daad naar Colombia. Via een serie blogs houden zij het thuisfront op de hoogte. 

Meer informatie over het werk van Woord en Daad in Colombia klik hier