Avondklanken

Avondklanken is het kerkradioprogramma van de Hervormde Gemeente Vinkeveen. Wekelijks wordt er op woensdagavond een programma uitgezonden via de kerkradio. Deze uitzendingen beginnen om 18:30 uur en duren een uur. Doel van de uitzendingen is om mensen die niet meer in staat zijn de kerkdiensten bij te wonen, in de week te bemoedigen, te versterken en de saamhorigheid te laten voelen. Afwisselend is er de ene week een programma met een meditatie en verzoeken van en voor luisteraars, in de andere week is een muziekprogramma te beluisteren. Iedereen kan verzoeken indienen om een psalm of lied voor een kerktelefoonluisteraar te laten draaien. Verzoeken kunnen ingediend worden bij de programmamakers, de bezoekdames en via de secretaris. Op papier, per telefoon of via deze site. Ga naar tab CONTACT, KIES Avondklanken en vul bij OPMERKING uw verzoek in. Daarna klikt u op VERSTUREN en uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd.
Vanaf 6 januari 2010 wordt het programma digitaal opgenomen en uitgezonden. De kwaliteit van het geluid is daardoor zeer verbeterd.

Tevens organiseert de commissie Avondklanken twee maal per jaar een ontmoetingsmiddag voor de alleenstaanden en bejaarden van de Hervormde Gemeente Vinkeveen. Deze middagen worden gehouden in zorgcentrum Zuiderhof, waarbij ook bewoners van Zuiderhof worden uitgenodigd.

Medewerkers
vakature (coördinator)
Mevr. Gerrie Schreurs (secretaris)

Programmamakers
Mevr. Mies Leeflang (precentatie)
Mevr. Gré Mulckhuyse (precentatie)
Dhr. Frans Voskuil (precentatie)
Dhr. Ab Smit (precentatie)
Leontine Simons (techniek)
Wouter Kroese (reserve techniek)
Krijno Verbruggen (techniek)

Operator
Dhr. Jaap van der Velde sr.
mevr. Deborah Maas (reserve operator)

Mevr. Gerrie Schreurs
Donkereind 15a