Crèche

Tijdens de morgendiensten op zondag, de morgendiensten met Kerst, Pasen, Pinksteren en Hemelvaartsdag en tijdens de middagdiensten (14:30 u) op bid- en dankdag is er oppas voor de kleine kinderen in het naast de kerk gelegen gebouw Maranatha. Vanaf 9:15 uur (tijdens de middagdiensten vanaf 14:15 uur) zijn er gemeenteleden aanwezig om op uw kleine kinderen (tot ongeveer 5 jaar) te passen. Dit zijn drie personen die ervoor zorgdragen dat de kinderen verzorgd en bezig gehouden worden tot het einde van de kerkdienst.

De oppasdienst zal nog tot D.V. begin van het nieuwe gemeenteseizoen (midden september 2021) in aangepaste 'crèche tijdens corona' vorm gehouden worden. Dit betekent dat er 2 personen uit één huisgezin aanwezig hopen te zijn als oppas.

Na opening winterwerk 2021-2022 zal het reguliere schema van voor de coronacrisis weer gelden.

Contactpersoon is Betty Mulckhuyse