icon login Inloggen

02-04-2019

Save the date

SAVE THE DATE!

In de eerste week van de zomervakantie, van 22 t/m 28 juli 2019, wordt er weer een Vakantie Bijbel Week gehouden!

Het weekthema is dit jaar SchatRijk.

Tijdens deze week willen we rand- en buitenkerkelijke kinderen en tieners (en hun ouders) in aanraking brengen met God en Jezus door het Evangelie te vertellen en door voor te leven wat ons met hulp van de Heilige Geest door de Bijbel is bekend geworden.

Door het vertellen van een Bijbelverhaal, gesprekjes in kleine groepjes en door verschillende andere activiteiten als knutselen, (buiten)spelletjes en samen eten, worden kinderen en tieners door christenen op het spoor gezet van God en de Bijbel. Al deze onderdelen zijn erop gericht iets van de liefde van Jezus Christus door te geven.

Om deze dagen goed te laten verlopen hebben we heel veel vrijwilligers nodig die deze dagen of een gedeelte daarvan willen helpen. Het gaat om taken als bijv. kinderen helpen in de tent, taarten en/of pannenkoeken bakken, prijzen verzamelen voor de bazaar, een groepje begeleiden tijdens de spelletjesmiddag.

Wilt u hier meer over weten neemt u dan gerust contact met de commissie op via email vbw@hervormdvinkeveen.nl

Als u zich al op wilt geven mag dit natuurlijk ook alvast, t.z.t. komen er ook nog verschillende uitnodigingen/oproepen.

De VBW commissie, Joop van Selm (voorzitter), Deborah Maas, Corina van Sligtenhorst, Kyra Smit, Marjolein Smit en Helga Kroese