Springplank 16+

Hallo allemaal! Wij zijn de Springplank, een groep van ongeveer 30 jongeren van 16-25 jaar. Ongeveer twee keer per maand hebben we Springplank op zondagavond vanaf ongeveer 20:15 uur (na de avondkerkdienst). Die avonden worden steeds door een groepje van de leden van de Springplank georganiseerd en vullen we met Bijbelstudie, zingen, gezelligheid, lachen, koffie drinken en meer!

Ons bestuur bestaat uit eigen leden, namelijk:
Nico Jan de Haan (voorzitter)
Marianne Mulckhuyse
Mirjam Oussoren
GertJan van Selm
Marjolein Smit

Het belangrijkste voor ons is dat we als jongeren elkaar willen steunen en samen God willen zoeken en meer over Hem en de Bijbel te weten willen komen. Voor sommigen is het geloof vanzelfsprekend, anderen zijn nog op zoek en eigenlijk hebben we allemaal wel onze vragen en dingen die we moeilijk vinden. So... join the club :) Het is leuk om met elkaar in gesprek te zijn en van elkaar te leren. In je eentje christen-zijn vinden wij maar saai en moeilijk!

Verder hebben we regelmatig activiteiten, bijvoorbeeld naar het strand, filmavond of beachvolleybal.
Onze enige echte eigen activiteitencommissie organiseert regelmatig wat leuks!

Deze commissie bestaat uit: Celine Mur, Robert Versloot, Celine Leeflang en Berry van Sligtenhorst

Soms gaan we met elkaar naar activiteiten van de Ring of het ROJ, die activiteiten organiseren voor jongeren uit de hele regio. Toppunt elk jaar is verder toch wel het Springplankweekend, een lekker lang weekend in oktober waarin we ons bezighouden met Bijbelstudies, gekke spellen, elkaar leren kennen, weinig slapen, het gooien met bijvoorbeeld kunstsneeuw en dan ons best doen om alsog vrolijk thuis te komen! Dat valt niet voor iedereen mee...
Hoewel de weekendcommissie elk jaar keihard haar best doet!

Maar ook het Regio-weekend is elk jaar weer een leuke activiteit. Samen met jongeren uit Wilnis, Linschoten, Kamerik, Zegveld, Oudewater en Kockengen gaan we een weekendje leuke dingen doen.

Het reilen en zeilen van de Springplank en haar leden, verslagen van activiteiten, Bijbelstudies en allerlei ongein kan je vinden in de Springtime, ons blad wat 4x per jaar uitkomt. Als u of jij geïnteresseerd bent in dit leuke blad, zoek dan even naar Mirjam Oussoren en Andrea Kroese

Voor leden is dit blad gratis (nouja zit bij de contributie in :)) en voor niet-leden kost het € 10.-.

Als het je leuk lijkt om een keer te komen kijken, wees welkom! Vooraf melden is niet nodig. De Springplankavonden zijn in gebouw Maranatha naast de kerk. Data voor de Springplankavonden en activiteiten kan je vinden in de agenda; voor een uitgebreid overzicht is onderaan de pagina de volledige jaarplanning te vinden.

Jaarplanning Springplank