icon login Inloggen

Club 4

In onze gemeente is er oog voor de kinderen en de jeugd. Eén van de manieren waarop we met hen bezig zijn is de jeugdclub. Deze is onderverdeeld in vier groepen en komt bij elkaar op vrijdagavond. Op de jeugdclub willlen we met de kinderen bezig zijn met de Bijbel, maar ook het doen van een leuk spel of een uitje krijgt een plaats. Hieronder vindt u de gegevens van club 4.  

Elke vrijdagavond van 20.15 uur tot 21.45 uur is het feest... club 4 komt dan bij elkaar, de leukste club voor iedereen van 14-16 jaar ;-)
Tijdens deze avond komen allerlei dingen langs: bijbelstudie en discussie over actuele thema's, spellen, pauzes met chips (belangrijk!) en natuurlijk ook inbreng van de tieners zelf, veel grapjes dus :)
Bij alle onderwerpen kijken we naar wat de Bijbel zegt. We willen jullie als tieners helpen om Jezus te leren kennen en naar Zijn opdracht te leven. En zijn ook benieuwd wat JIJ daarover aan ons te vertellen hebt! 
Daarnaast is er ook ruimschoots tijd voor spel en creativiteit. Een paar keer per jaar gaan we uit, bijvoorbeeld bowlen, een bosspel doen of beachvolleyballen. 

De contributie bedraagt € 20,- voor het hele seizoen, met uitzondering van sommige uitjes.

De leiding van club 4 bestaat uit:
Nico Jan de Haan, Silvia Oussoren, Krijno  Verbruggen en Wouter Kroese