icon login Inloggen

Leidraad

De Leidraad is een blad dat één keer in de drie maanden uitkomt in onze gemeente. In dit blad kunnen gemeenteleden lezen wat de gemeente bezighoudt en wat er allemaal wordt georganiseerd. 

De Leidraadcommissie is verantwoordelijk voor de Leidraad. De redactie bestaat uit  Ageeth Oudshoorn, Debora de Haan, Ria van der Vliet en de predikant (eindredactie). Omdat elke uitgave van de Leidraad weer zorgvuldig moet worden gevuld, vergadert de redactie twee keer in een periode van drie maanden. Een vergadering is gewijd aan het verdelen van de taken en de andere vergadering is gevuld met het in elkaar zetten van de uiteindelijke uitgave. 

Het is mogelijk stukken in te leveren en suggesties aan te dragen bij de redactie. Het blad wordt gevuld met onder meer ingezonden artikelen van de kerkenraad, artikelen van gemeenteleden en verenigingen en geschreven stukken van de redactieleden. Ook wordt er elke uitgave aandacht besteed aan een kinderpagina, een agenda van het hele seizoen, mutaties van de ledenlijst en een preekrooster. 

Wanneer u een feest hebt te vieren, zoals een bruiloft of een geboorte, kunt u de Leidraadredactie een kaartje sturen. Het kaartje wordt dan in de eerstvolgende Leidraad afgedrukt. Voor vragen, opmerkingen of suggesties kunt u contact opnemen met de redactie via het contactformulier op deze website.

Klik hier om de Leidraad te bekijken.