icon login Inloggen

03-09-2019

Uitnodiging Gemeentedag 2019 - 2020

Het winterwerk in onze gemeente start ook dit jaar met een gemeentedag. Het thema voor dit winterseizoen is ‘Kom, doe mee!’. Op D.V. zaterdag 28 september a.s. nodigen wij u uit om deel te nemen aan een gezellige fiets- en spelletjestocht in de omgeving. Voor de ouderen is er een gezellige middag in Maranatha georganiseerd, waarna aansluitend meteen de maaltijd plaatsvindt. Alle gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd!!

Klik hier voor de complete uitnodiging incl aanmeldformulier

Middagprogramma
14.00 uur    Opening en uitleg m.b.t. de fiets- en spelletjestocht. 
16.30 uur    Einde fiets- en spelletjestocht.
Ouderenprogramma
15.30 – 18.00 uur    15.30-16.00 inloop, start programma 16.00 uur en aansluitend de maaltijd.                                                                                          
Avondprogramma
18.00 uur        Maaltijd (warm- en koudbuffet) in gebouw Maranatha.

Op zondagmorgen zal er na de kerkdienst een sing-in gehouden worden voor de gehele gemeente. Zondagavond vindt er na de dienst een preekbespreking plaats, beide in gebouw Maranatha.
    
Wij willen u vragen, i.v.m. het milieu,  om voor de maaltijd eigen bestek en borden meenemen!

Kosten Maaltijd
•    €12.50 per persoon vanaf 13 jaar
•    Kinderen tot 13 jaar gratis.

Opgeven
Om de dag goed voor te kunnen bereiden, horen wij graag of u/jij aanwezig kunt zijn. Opgeven kan door de bijgaande antwoordstrook in te vullen en in te leveren bij Dirk van der Vliet, Kievitslaan 60 of Corina van Sligtenhorst, Dodaarslaan 38 of per e-mail naar williamleeflang@gmail.com. Indien deze opties beide echt niet mogelijk zijn, kunt u/jij zich ook telefonisch opgeven bij Koos Rijneveld: 0655805544. Het verschuldigde bedrag bij de antwoordstrook bijvoegen of gepast betalen voor aanvang van de maaltijd. Opgeven kan tot uiterlijk dinsdag 25 september.

Wij hopen dat u enthousiast geworden bent, zodat we weer met veel gemeenteleden een gezellige middag en/of avond mogen hebben!!

Klik hier voor de complete uitnodiging incl aanmeldformulier