Crèche

Tijdens de morgendiensten op zondag, de morgendiensten met Kerst, Pasen, Pinksteren en Hemelvaartsdag en tijdens de middagdiensten (14:30 u) op bid- en dankdag is er oppas voor de kleine kinderen in het naast de kerk gelegen gebouw Maranatha. Vanaf 9:15 uur (tijdens de middagdiensten vanaf 14:15 uur) zijn er gemeenteleden aanwezig om op uw kleine kinderen (tot ongeveer 5 jaar) te passen. Dit zijn drie personen die ervoor zorgdragen dat de kinderen verzorgd en bezig gehouden worden tot het einde van de kerkdienst.

De jaarlijst 2020 met alle leiding vindt u hier

In verband met de coronacrisis zal zoals het zich laat aanzien de tijdelijk stopgezette oppasdienst pas per D. V. 1 juli 2020 weer opgezet worden. Zie voor meer info 'nieuws' op deze website.

Contactpersoon is Betty Mulckhuyse