Crèche

Tijdens de morgendiensten op zondag, de morgendiensten met Kerst, Pasen, Pinksteren en Hemelvaartsdag en tijdens de middagdiensten (14:30 u) op bid- en dankdag is er oppas voor de kleine kinderen in het naast de kerk gelegen gebouw Maranatha. Vanaf 9:15 uur (tijdens de middagdiensten vanaf 14:15 uur) zijn er gemeenteleden aanwezig om op uw kleine kinderen (tot ongeveer 5 jaar) te passen. Dit zijn drie personen die ervoor zorgdragen dat de kinderen verzorgd en bezig gehouden worden tot het einde van de kerkdienst.

Er is besloten om de crèche in aangepaste vorm door te laten gaan tot i.i.g. 31 december a.s.

Dit betekent dat er dus telkens 2 personen uit één huisgezin aanwezig hopen te zijn als oppas in gebouw Maranatha tijdens de ochtenddiensten.

Contactpersoon is Betty Mulckhuyse