icon login Inloggen

Comité Verenigingsgebouw

Het Comité Verenigingsgebouw is in 1975 opgericht met als doelstelling het benodigde geld op te halen om het toenmalige sterk verouderde verenigingsgebouw te slopen en te vervangen door een nieuw gebouw. Het gebouw heeft inmiddels de naam Maranatha.

Activiteiten
De eerste activiteiten werden door het Damescomité verricht, de dames maakten handwerkstukken die verkocht werden. Vanaf 1976 wordt er om de 2 maanden oud papier opgehaald, ook werden er verkoopdagen gehouden in het oude gebouw tot de nieuwbouw in 1980. Om na de nieuwbouw het gebouw financieel draaiende te houden blijven er activiteiten bestaan, namelijk het oud papier ophalen, de stroopwafelverkoop en de rommelmarkt. Met de opbrengst van deze acties steunen we niet alleen onze kerk maar ook andere goede doelen in zowel binnen- als buitenland, zoals de laatste jaren het Hospitium in Wilnis, Trans World Radio, voedselbank De Ronde Venen en St. Lighthouse.

Het oud papier ophalen gebeurt sinds januari 2017 in samenwerking met de gemeente. Samen met v.v. Hertha lopen vrijwilligers achter de wagens van Remondis iedere vierde zaterdag van de maand, uitgezonderd augustus. Wij lopen de oneven maanden. < p>

Activiteiten 2023
Rommelmarkt : 13 mei 2023    

Stroopwafelactie : 7 oktober 2023

Een rommelmarkt heeft spullen nodig! U kunt ze het hele jaar door brengen bij René Oussoren, Demmerikse Kade 15, Vinkeveen. Wel vooraf even bellen graag: 06-16950125. 

Contactpersonen
Dhr. Frans Voskuil (voorzitter)
Mevr. Gerjanne van Selm (secretaris & contactpersoon stroopwafelverkoop)
Dhr. Kees Versloot (penningmeester)
Dhr. Edwin van de Linden (contactpersoon oud papier ophalen)

Zie ook de agenda voor de activiteiten van het Comité Verenigingsgebouw